Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wärdshuset op zoek naar ondernemers

Het Wärdshuset in Tavelsjö is op zoek naar nieuwe uitbaters, in een lease-formule. Wil je graag in Zweden werken en wonen? Grijp dan je kans!

Wärdshuset Tavelsjö ligt aan de oever van het Tavelsjö-meer, met uitzicht op de omringende heuvels. Het centrum van de stad Umeå ligt slechts 30 kilometer verderop. Het Wärdshuset is de voormalige pastorij van het dorp en is in 2013 omgebouwd tot restaurant, met plaats voor 50 gasten in het gebouw en nog veel meer in de ruime tuin. Op de bovenverdieping is er een éénpersoons- en een tweepersoonskamer voor gasten die er willen overnachten.

(Lees verder onder de foto)

Het hele jaar door bruist het dorpje Tavelsjö van de activiteit. ’s Zomers kan je er fietsen, wandelen, zwemmen en varen in het meer. De wandelroute Tio Toppar verbindt de tien heuveltoppen rondom het meer, met telkens een prachtig uitzicht.

In de winter ligt er een prachtige, goed onderhouden natuurijsbaan op het meer, van 16 kilometer lang. Die lokt elke mooie winterdag honderden schaatsers, waaronder ook steeds meer Nederlanders en Belgen. Van op de ijsbaan wandel je zo de tuin van het Wärdshuset op en van schaatsen krijg je honger…!

’s Zomers is het heerlijk toeven in de tuin van Wärdshuset.

De voorbije jaren werd het Wärdshuset Tavelsjö alleen tijdens het weekend opengehouden door twee zussen uit het dorp, die dit combineerden met een gewone baan. Door het toenemende bezoekersaantal is dit voor hen niet langer haalbaar. Daarom is de eigenaar van het gebouw, de dorpsvereniging, op zoek naar gemotiveerde ondernemers die Wärdshuset liefst op dagelijkse basis willen openen, vanaf 1 mei 2020 (of volgens overeenkomst).

(Lees verder onder de foto’s)

Meer informatie vind je in dit pdf-document (Engels).

Interesse of vragen? Neem dan telefonisch contact op met Göran op +46 70 646 57 73 of met Per-Gunnar op +46 70 658 90 10, beiden van de vereniging Tavelsjö- och Rödåbygdens Utveckling, de eigenaar van het gebouw. Zij spreken Engels.

Voor meer informatie in het Nederlands kan je ook terecht bij Tavelsjö-contactpersoon Gert Coone, via het e-mailadres gert.coone@gmail.com.

%d bloggers liken dit: